Handelsbetingelser


Firma

Ar'mon ApS

Uhrevej 3
6064 Jordrup

Cvr.: 39918005

Email: service@armon.dk
Tlf: 51 41 66 97

1. Når du bestiller

Når du har bestilt din ordre hos armon.dk vil du automatisk få en e-mail med en oversigt over din bestilling. Herefter vil ordren blive ekspederet. Hvis din ordre er sat til afsendt er det ikke muligt at lave ændringer til ordren.

2. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er afsendt kan annulleres ved at kontakte os på 30 58 94 86 eller på kontakt os

3. Priser

Alle de priser der vises på Ar'mon ApS er i danske kroner og er inkl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

4. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Kredit som f.eks Visa, Mastercard og Visa Electron. Disse oplysninger transmitteres krypteret gennem EPAY. Du har også mulighed for at betale med MobilePay. Pengene bliver trukket fra kortet, når vi afsender varen.

5. Fragt og levering

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage, vi tager forbehold på eventuelle lagerfejl der kan skylde flere leveringsdage. Hvis du oplever levering på mere end 3 hverdage skal du tage kontakt på kontakt os og så vil vi undersøge sagen nærmere. Fragtprisen er 49 kr ved levering uden omdeling, men hvis du bestiller for 299 kr eller derover kan du opnå fri fragt og håndtering med omdeling. Vi leverer kun til Danmark. Er du bosat udenfor Danmark, så ring til os på 30 58 94 86, så finder vi en løsning.

6. Bytte & Retur

Du har 365 dages returret på alle køb fra Ar'mon ApS. Bemærk at du skal huske at gemme din kvittering for køb som du får på e-mail efter bestilling. Varen skal sendes til: Ar'mon ApS Att. Retur + dit ordre nummer Uhrevej 3 6064 Jordrup. Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til Ar'mon ApS. Du har selv ansvaret for at produkterne når frem i god stand. Ring eller skriv til Ar'mon ApS for vejledning omkring korrekt forsendelse af produkterne. Returpakken skal sendes til vores adresse - med omdeling, vi henter ikke pakker på posthuset.

Du kan returnere din pakke ved at klikke her: Returportal

7. Gavekort

Gavekort udløber 1 år efter købs dagen.

8. Fortrydelses-/returret

Vi giver 365 dages fortrydelsesret på varer. Modtagne varer skal returneres i samme stand, opbevaring og mængde. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Varer skal sendes med omdeling direkte til Uhrevej 3 6064 Jordrup. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for forsendelsen. Det, du har betalt for varen tilbagebetales til dig, efter at vi har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 7 hverdage indtil du har dine penge Varen skal sendes til: Ar'mon ApS Att. Retur + ordre Uhrevej 3 6064 Jordrup

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vi, hos Ar'mon ApS tager forbehold for evt. afgiftsændringer, korrektur- og prisfejl, tekniske fejl, udsolgte vare og force majeure, herunder arbejdskonflikt og evt. mangel ved eller forsinkelse af leverancer fra leverendører.

10. Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Lider varen af en fejl eller mangel, vil Ar'mon ApS søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering. Du skal tage kontakt til Ar'mon ApS på kontakt os eller 30 58 94 86  Opdager du en fejl eller mangler ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Ar'mon ApS og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Ar'mon ApS vil derefter håndtere din reklamation – alternativt kan du henvende dig i en af vores butikker, der så vil håndtere din reklamation på normal vis – i så fald skal du huske at medbringe din faktura.  

11. Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og webshops. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.